Workshopul se axează pe prezentarea, învățarea și exersarea de tehnici psihologice complementare actului paramedical în diverse situații de criza: stress, doliu, accident, razboi, cataclism etc. și este deschis psihologilor, medicilor, asistenților medicali, studenților, precum și altor profesioniști din domeniul sănătații umane sau oricăror persoane interesate.

Formator:
Psiholog Clinician Principal, Petru Madalin Constantinescu
Supervizor in Psihologie Clinica
Membru si Formator Crucea Rosie Romana
Psihoterapeut
Fost Membru Salvamont
Competente si studii suplimentare in Psihologia sanatatatii si managementul stresului, Hipnoza, Managementul durerii etc. obtinute in Germania, Universitatea din Hagen, Universitatea din Pristina/Mitrovica(Kosovo) si Statele Unite ale Americii.
Costul workshop-ului este: 100 RON
Pentru studenți și membrii Crucea Rosie: 50 RON

Taxa include:
Înregistrarea workshopu-lui,
Diploma de Participare,
Suport de curs.

Inscrierea se poate face prin completarea formularului de înscriere de aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_rsRlN71MMVqy52afpEQnjikZemLH79bGsCdzI3JVQW4t7w/viewform.
sau la tel 0721877421.
Relatii suplimentare de asemenea la nr. de telefon de mai sus.
Validarea înscrierii se face prin plata a 100 RON/50 RON  în contul care vi se va comunica o data cu înscrierea.

NOTA: Workshop-ul urmează liniile de bază ale primului ajutor psihologic stabillite de diverse societati de Cruce Rosie internațională și alte organizații și autori, dar reprezintă o inovație particulară a formatorului în urma studiilor și experienței și este în curs de acreditare la nivel european. Persoanele care apar în înregistrarea video și-au dat acordul verbal pentru a fi filmate. Cei care si-au exprima dorinta de a nu aparea în filmare au fost tăiați la montajul clipului video.

Scurtă prezentare a workshop-ului: