Psih. Clin. Iuliana Constantinescu este absolventă Facultății de Psihologie din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, cu formare suplimentară în psihoterapie adleriană și consiliere psihologică și educațională și de asemenea se preocupă de studiul plantelor din copilărie și se specializează ca fitotehnician și fitoterapeut în cadrul organizației Accademia Istruttori e Operatori Certificati (A.I.O.C), Italia. De asemenea are experiență îndelungată ca psiholog și psihoterapeut de copii și adolescenți.

Dr. med. Fota Ioan Dragoș, este medic de medicină generală și practician de medicină complementară, cu experiență de lucru îndelungată în diverse boli cronice.


Dr. med. Alina Madon este medic chirurg, absolvent al facultății de medicina din cadrul Universității de Victor Babeș din Timișoara, cu experiență de lucru în Germania și Elveția unde locuiește în prezent. 

 

Dr. Roxana Ioana Badea este doctor în științele naturii la Universitatea din București, Facultatea de Geografie și fitopractician prin studii, moștenire familială și preocupare intensivă în ultimii 5 ani.